Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls treu a licitació les obres de recuperació dels arcs gòtics del Museu Casteller

La consolidació d'aquests dos arcs sobreposats també permetrà configurar una petita plaça al seu entorn

Imatge dels arcs medievals que es van descobrir durant les obres del Museu Casteller i que l'Ajuntament vol conservar, el 26 de febrer del 2020 Imatge dels arcs medievals que es van descobrir durant les obres del Museu Casteller i que l'Ajuntament vol conservar, el 26 de febrer del 2020 NÚRIA TORRES / ACN
Patrimoni ACN
Dimecres, 26 Febrer 2020 14:43

L'Ajuntament de Valls ha aprovat en la darrera Junta de Govern Local el plec de clàusules per licitar la consolidació dels dos arcs gòtics que van aparèixer durant els treballs d'enderroc d'immobles per a la construcció del Museu Casteller. L'import de sortida és de 195.000 euros, amb una durada prevista de les obres de quatre mesos.

"L'objectiu és posar en valor l'entorn de l'equipament", ha explicat la regidora d'Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric, Sònia Roca. La recuperació d'aquests dos arcs sobreposats també permetrà configurar una petita plaça amb bancs just a l'entrada del museu, encara sense data d'inauguració.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: