Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Ruta Gaudí, a Riudoms

El visitant s'endinsa en els elements de l'entorn natural i de la infància de Gaudí i que van inspirar la seva obra

La Ruta Gaudí Riudoms està formada per 12 panells informatius, col·locats en diferents espais del nucli antic La Ruta Gaudí Riudoms està formada per 12 panells informatius, col·locats en diferents espais del nucli antic IMATGES: AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Juliol 2020 07:55

La Ruta Gaudí Riudoms està formada per 12 panells informatius, col·locats en diferents espais del nucli antic de Riudoms, que endinsen el visitant en els elements de l'entorn natural i de la infància de Gaudí i que van inspirar la seva obra.

El recorregut s'inicia a la plaça de l'Arbre, un homenatge a Gaudí de l'arquitecte japonès Hiroya Tanaka, on es barregen elements dels jardins japonesos i de l'arquitectura gaudiniana.

Panell Ruta Gaudí 2

Visita lliure. Temps estimat: 1 hora

Descarrega't el mapa de la ruta AQUÍ

Els 12 panells informatius de la ruta són: Gaudí i la natura; El volum de Gaudí; Les formes en Gaudí; Els arcs Gaudinians; Per al meu poble, tot!; El trencadís; La inspiració de Gaudí; L'originalitat de Gaudí; Gaudí i l'espai; Gaudí i l’equilibri; Gaudí i Riudoms; i La llum de Gaudí.

Podeu consultar la informació detallada sobre la ruta a https://rutagaudiriudoms.cat/

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: