Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona acollirà el Congrés internacional sobre el monument tardoromà de Centcelles

Més d'una vintena d'especialistes de centres de recerca i universitaris d'arreu d'Europa participaran en les jornades

Els impulsors del Congrés Internacional sobre el monument tardoromà de Centcelles, de Constantí, en la presentació del certamen Els impulsors del Congrés Internacional sobre el monument tardoromà de Centcelles, de Constantí, en la presentació del certamen DEPARTAMENT DE CULTURA
Patrimoni ACN
Divendres, 13 Mai 2022 00:07

El Congrés internacional sobre el monument tardoromà de Centcelles tindrà lloc entre 28 i 30 de juny. La majoria de les jornades se celebraran a Tarragona, però els participants també visitaran el conjunt monumental de Constantí (Tarragonès).

El certamen, que s'ha presentat aquest dijous, vol fomentar el diàleg científic entre els investigadors per avançar en el coneixement del monument de Centecelles, que forma part del Patrimoni Mundial de Tàrraco.

Hi participaran més de vint especialistes de centres de recerca i universitaris d'arreu d'Europa, i diverses institucions del país i internacionals, com l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC), l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) o la Universitat Rovira i Virgili (URV), entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: