Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra comença les obres de sanejament i consolidació dels revestiments de la Capella del Castell dels Icart

Es tracta d’una intervenció per a la conservació dels elements recuperables, per tal d’evitar que es malmetin

Treballs a la capella del Castell dels Icart, a Torredembarra Treballs a la capella del Castell dels Icart, a Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Gener 2023 11:21

Aquests dies s’han iniciat les obres de sanejament i consolidació dels revestiments de la Capella del Castell dels Icart de Torredembarra. Es tracta d’una intervenció per a la conservació dels elements recuperables, per tal d’evitar que es malmetin els diferents elements que es conserven originalment i que la seva degradació no avanci, fins al moment que es decideixi la seva restauració i reintegració integral, tal com ha explicat la regidora de Cultura i Patrimoni, Núria Batet.

La intervenció es desenvolupa en dues parts diferenciades: el buidat del reompliment de terres a la sala annexa a la Capella i les diferents intervencions en el recinte de la Capella per al sanejat, eliminació i consolidació dels morters i revestiments, i ventilació creuada de la sala.

obres sala annexa capella Castell dels Icart

Obres a la sala annexa a la Capella (Anna F.)

L’empresa adjudicatària dels treballs és Catarqueòlegs SL per un import total de 48.380 €. Per al seu finançament, l’Ajuntament de Torredembarra compta amb una subvenció per a les obres de restauració i conservació d’immobles de notable valor cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per un import de 19.928,99 €.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: