Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El circ romà, protagonista del 3r congrés d'arqueologia

El 3r Congrés Internacional d'Arqueologia i Món Antic tindrà lloc del 16 al 19 de novembre a Tarragona

El Circ de Tàrraco protagonitzarà el congrés. El Circ de Tàrraco protagonitzarà el congrés. CEDIDA.
Patrimoni Agnès Llorens
Dilluns, 31 Octubre 2016 18:55

El pla director del circ de Tàrraco, que ha de posar les bases de la museïtzació i la conservació d'aquest element del conjunt declarat patrimoni mundial per la Unesco, serà un dels protagonistes de la tercera edició del Congrés Internacional d'Arqueologia i Món Antic. Representants de l'Ajuntament de Tarragona presentaran aquest pla en el marc de la cloenda de la trobada d'experts i aficionats a l'arqueologia, que es durà a terme a Tarragona del 16 al 19 de novembre.

Els organitzadors de l'esdeveniment –la Fundació privada Mútua Catalana i el comitè científic integrat per diferents entitats– esperen assolir el centenar de participants d'edicions passades, en una trobada en la qual participaran investigadors d'àmbit internacional que enguany se centrarà en diversos casos de recuperació i conservació de circs romans. Durant aquests tres dies, l'espai El Seminari de Tarragona serà el marc de xerrades i conferències a l'entorn d'aquest tema, en una edició dedicada a l'arqueòleg Xavier Dupré.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: