Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La plataforma Civic Tarraco genera noves idees per al patrimoni de la ciutat

Segons l’Ajuntament de Tarragona, el 80% d’aquestes aportacions són viables

El Circ romà és un dels elements que ha generat més propostes entre la plataforma Civic Tarraco. El Circ romà és un dels elements que ha generat més propostes entre la plataforma Civic Tarraco. JOSEP CARTANYÀ.
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Desembre 2016 12:28

El procés participatiu Civic Tarraco ha generat un mapa d’idees amb propostes per a les intervencions a la plaça dels Sedassos, al Fòrum de la Colònia i al Circ romà. Aquest projecte innovador conclou amb unes 60 aportacions, de les quals el 80% són viables. Begoña Floria, regidora de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, ha fet una valoració “positiva” d’aquest procés participatiu i afegeix que la plataforma ha fomentat un debat “enriquidor” i que alguna de les aportacions “s’incorporaran, en la mesura del possible, en la gestió del patrimoni”.

Les idees recollides en aquest projecte pilot se centren, majoritàriament, en millorar la convivència entre els monuments i la vida diària. Les aportacions al Circ i a la plaça dels Sedassos fan incidència en la necessitat de fer un monument més “amable” i accessible, millorant l’explicació amb plafons i més senyalització. Pel que al Fòrum de la Colònia, les propostes van orientades a obrir el monument, en la línia d’un parc arqueològic urbà, com el que ja existeix a l’entorn de l’Amfiteatre, i també millorar-ne la senyalització.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: