Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya de recollida de disfresses a Tarragona s'amplia fins dilluns

Els contenidors de Roba Amiga seguiran instal·lats fins el proper dilluns 19 de febrer al Mercat Central, els centres cívics de Tarragona i la Botiga Amiga

Imatge de la presentació de la campanya ‘Carnaval 3R’s Reduir, Reciclar i Reutilitzar Disfresses’ a Tarragona Imatge de la presentació de la campanya ‘Carnaval 3R’s Reduir, Reciclar i Reutilitzar Disfresses’ a Tarragona CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Febrer 2018 11:19

La campanya ‘Carnaval 3R’s Reduir, Reciclar i Reutilitzar Disfresses’ s'amplia fins el proper dilluns 19 de febrer. Els vuit contenidors ubicats al Mercat Central de Tarragona, la Botiga Amiga i els sis Centres Cívics de la xarxa de la ciutat seguiran instal·lats fins la propera setmana amb l'objectiu que els tarragonins hi puguin dipositar les disfresses utilitzades durant aquest darrer Carnaval.

La iniciativa, que es va posar en marxa el passat 5 de febrer, convida a la ciutadania a reciclar les disfresses usades i dotar-les d'una segona vida, promovent el consum responsable, la cultura del reciclatge i l'economia circular. El material recollit es posarà a disposició de la cooperativa Roba Amiga. D’una banda, les peces en millor estat es posaran a la venda a la seva xarxa de botigues, que a Tarragona està ubicada al carrer Apodaca, 12. D’altra banda, la resta de disfresses es reciclaran.

La iniciativa compta amb la participació de la Fundació Formació i Treball, Roba Amiga Cooperativa, Indústria de la Goma, Mercat Central de Tarragona, Xarxa de Centres Cívics de Tarragona i Combinats SCCL. Combinats SCCL és cooperativa sense ànim de lucre que treballa amb l’objectiu d’aconseguir una transformació social, a través de la cultura i l’entreteniment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: