Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El sector ferroviari de la UGT a Tarragona demana la dimissió de Ros per participar en la manifestació del 15-A

El sindicat ferroviari l'acusa d'haver decidit "de manera unilateral" que la UGT de Catalunya participés en la manifestació convoda per l'agrupació d'entitats civils 'Espai, Democràcia i Convivència'

Entitats, sindicats i organitzacions de la societat civil catalana han impulsat l’Espai Democràcia i Convivència Entitats, sindicats i organitzacions de la societat civil catalana han impulsat l’Espai Democràcia i Convivència CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 26 abril 2018 08:20

El Sindicat Ferroviari de la UGT de Tarragona ha demanat la dimissió del secretari general de Catalunya de la UGT, Camil Ros, "per haver adoptat de manera unilateral que la UGT de Catalunya participés en la manifestació del 15-A, així com el seu posicionament en formar part de l'agrupació 'Espai, Democràcia i Convivència', sense haver comptat amb els afiliats i afiliades que formen el conjunt del sindicat UGT". Així ho va manifestar el sector ferroviari del sindicat durant l'assemblea celebrada dimecres a Bonavista (Tarragona) de delegats i afiliats de la UGT, en la qual participava el mateix Ros.

El sindicat ferroviari entén que davant d'una situació excepcional com la que s'està vivint a Catalunya que s'escapa del laboral, "s'hauria d'haver convocat un comitè extraordinari per debatre en el mateix entre tots els afiliats i afiliades aquesta excepcionalitat i la seva participació en un espai que no és el que ens correspon com a organització sindical", alhora que "entén que no li toca a la UGT de Catalunya fer política, ja que la UGT és un sindicat plural, format per afiliats i afiliades de diferents ideologies".

Segons el sector ferroviari, com a conseqüència de la participació en la manifestació del 15-A, "nombrosos afiliats del sindicat ferroviari de Tarragona han sol·licitat la baixa en l'esmentat sindicat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: