Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Restablert el subministrament elèctric al nucli de Siurana

Un llamp ha deixat sense llum i telèfon els veïns d'aquest nucli

El quadre elèctric del nucli de Siurana destrossat pel llamp que ha caigut a l'església del poble El quadre elèctric del nucli de Siurana destrossat pel llamp que ha caigut a l'església del poble AJUNTAMENT DE CORNUDELLA DE MONTSANT
Societat ACN
Diumenge, 29 abril 2018 20:31

Ja s'ha restablert el subministrament elèctric als veïns del nucli de Siurana, que pertany al municipi de Cornudella de Montsant, que aquest diumenge a les 9 del matí s'han quedat sense llum a causa d'un fort llamp que ha caigut sobre l'església de Santa Maria de Siurana. Segons Endesa, el servei s'ha restablert a les 15.05 hores de la tarda. El llamp ha afectat una cinquantena d'abonats i també ha deixat la població sense telèfon, ja que a causa de la potència de l'impacte, han quedat fosos el transformador i el quadre telefònic, que es troben en carrers del poble i no a l'església. El llamp també ha provocat desperfectes al temple i ha creat una esquerda en una paret.

Les pluges que han descarregat aquest diumenge en alguns punts del territori han deixat una forta tempesta elèctrica en aquest nucli que pertany al municipi de Cornudella de Montsant. Un llamp ha caigut sobre l'església del poble, situada a l'extrem d'un cingle, i n'ha danyat l'interior. A més d'afectar els quadres elèctrics, també ha tirat a terra diversos objectes del mobiliari, ha trencat vidres i ha provocat el despreniment d'un tros de paret. El fort soroll de l'impacte ha arribat fins a Cornudella de Montsant, a vuit quilòmetres de distància, on han tremolat vidres d'habitatges.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: