Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La policia espanyola deté a Tarragona un home acusat d'agredir un agent a la porta d'un institut l'1-O

L’arrestat hauria propinat a l’efectiu policial “una forta puntada” als testicles

Càrregues policials a l'Institut Tarragona, el passat 1 d'octubre del 2017 Càrregues policials a l'Institut Tarragona, el passat 1 d'octubre del 2017 ARXIU / ACN
Societat ACN
Divendres, 18 Mai 2018 10:44

La policia espanyola va detenir dimecres a la tarda a Tarragona un home que està acusat d’haver agredit “d’una forta puntada als testicles” un agent d’aquest cos policial durant la jornada del referèndum de l’1 d’octubre. Segons ha informat la policia espanyola, els fets s’haurien produït quan l’efectiu intentava accedir a l’interior de l’Institut Tarragona “en compliment del mandat judicial” per desallotjar les persones que s’hi aplegaven per votar. Segons la versió de la policia, aprofitant que l’agent “intentava dialogar amb persones que estaven concentrades, mostrant-los l’auto judicial, l’arrestat es va abraonar sobre ell propinant-li la forta puntada”.

Posteriorment, l’individu va poder fugir del lloc “amb la col·laboració d’alguns dels concentrats”, segons assegura la policia. L’home ha pogut ser identificat plenament després d’analitzar les gravacions realitzades aquell dia. Aquest dijous va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial acusat dels delictes d’atemptat contra un agent de l’autoritat i lesions.

Segons el comunicat de la policia espanyola, “el detingut va aprofitar que l’agent de policia es trobava fora del cordó de seguretat, ajudant a un manifestant, per abraonar-se sobre ell i propinar-li la puntada”. La nota també detalla que l’agent va haver de rebre atenció mèdica per les lesions que va patir.

L’Institut Tarragona va ser un dels centres on va actuar la policia espanyola durant la jornada de l’1-O a la ciutat. Els agents van endur-se les urnes del centre i, posteriorment, es van registrar càrregues policials a la plaça Imperial Tarraco quan retornaven als seus vehicles. L’operatiu va mobilitzar un centenar d’antiavalots i agents de policia judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: