Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Netegen pintades republicanes abans de l'exhibició aèria de l'exèrcit

Les Brigades municipals esborren a primera hora del matí una gran pintada amb el lema "Som República", al passeig marítim de Tarragona, escenari de l'exhibició de la Patrulla del Águila

Les Brigades municipals de Tarragona, netejant la pintada "Som República", aquest diumenge, cap a quarts de 9 del matí Les Brigades municipals de Tarragona, netejant la pintada "Som República", aquest diumenge, cap a quarts de 9 del matí CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 20 Mai 2018 10:18

Un equip de les Brigades municipals de Tarragona han procedit a netejar aquest diumenge 20 de maig, de 08 a 09h del matí, una gran pintada amb el lema "Som República" amb dues banderes estel·lades situada al passeig marítim i que es podia llegir des de diversos indrets de la façana marítima i del Balcó del Mediterrani. La pintada estava siutada precisament en un dels putns visibles de l'exhibició aèria que té lloc avui, a les 12:15h, a càrrec de la Patrulla del Águila i de la Unidad de Parcaidistas de l'exèrcit espanyol, dins del programa cultural dels Jocs Mediterranis.

Aquesta no ha estat la única mostra de protesta davant l'exhibició militar. La plataforma Tarragona Patrimoni de la Pau ha convocat una concentració al migdia "contra la militarització de la cultura i l'entreteniment". 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: