Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Compareixen als jutjats cinc investigats més per la vaga del 8-N al Camp de Tarragona

La regidora de la CUP de Tarragona Laia Estrada i un altre acusat han plantat el jutge

La regidora de la CUP de Tarragona, Laia Estrada, davant dels Jutjats de Tarragona, en una imatge d'arxiu La regidora de la CUP de Tarragona, Laia Estrada, davant dels Jutjats de Tarragona, en una imatge d'arxiu ACN
Societat ACN
Dilluns, 21 Mai 2018 11:57

El jutjat d’instrucció número 2 de Tarragona ha citat a declarar aquest dilluns set persones més de les 39 que investiga per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit arran de la vaga general del 8-N al Camp de Tarragona. D’aquestes, quatre han comparegut per respondre a les preguntes del seu advocat i una cinquena s’ha acollit al seu dret de no declarar.

Les altres dues, entre les quals hi havia la regidora de la CUP de Tarragona i portaveu del Secretariat Nacional de la formació, Laia Estrada, han decidit no personar-se davant el jutge perquè entenen que es tracta d’un cas de “criminalització i persecució política”. Dos dels investigats que han prestat declaració han insistit que no van estar presents en les marxes lentes de vehicles que es van produir durant aquella jornada i la resta han defensat que la protesta era “legal”.

En la tercera tongada de declaracions per aquesta causa, l’advocat Carles Perdiguero ha reiterat que en demanaran el sobreseïment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: