Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dejuni groc a Tarragona per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats

Una encesa d'espelmes i una conferència de Martí Olivella, entre les activitats programades aquest cap de setmana al local de la parròquia de Sant Pau

L'activista Martí Olivella farà diumenge al migdia la xerrada 'La no-violència és la nostra força', dins de les activitats programades al dejuni L'activista Martí Olivella farà diumenge al migdia la xerrada 'La no-violència és la nostra força', dins de les activitats programades al dejuni ARXIU / CCMA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 08 Juny 2018 19:34

El local de la parròquia de Sant Pau, al carrer la Popular, 2, de Tarragona, acollirà aquest cap de setmana un nou 'Dejuni a Tarragona', amb diverses activitats programes "Per la llibertat dels presos polítics i exiliats" i "Per la llibertat d'expressió".

El dejuni s'iniciarà aquest dissabte 9 de juny, a les 15h, amb la presentació de les activitats dels col·lectius, a càrrec de Lluís Pastrana. A les 16:30h, es farà una 'Meditació'. A les 18h, els participants assistiran al concert de corals a l'església, que oferiran un repertori de cançons catalanes. I a les 21:30h, hi haruà l'Encesa d'espelmes al voltant del llaç groc i es farà la lectura del manifest, a càrrec de Tecla Martorell.

L'endemà diumenge 10 de juny, les activitats del dejuni es reprendran a partir de les 10:30h, amb una 'Meditació'. A les 12h, s'ha programat la conferència de l'activista social, Martí Olivella, 'La no-violència és la nostra força', que anirà seguida d'un debat entre els assistents. A les 14h, es llegirà el manifest i, a les 15h, es farà la cloenda del dejuni.

Els organitzadors informen que hi haurà espais per escriure cartes als presos i preses polítics i per fer llaços i roses de color groc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: