Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor als 78 anys Joan Josep Marca, president de la Fundació Mútua Catalana

El tarragoní va morir dilluns a primera hora de la tarda de forma subtada

Joan Josep Marca, en una imatge d'arxiu Joan Josep Marca, en una imatge d'arxiu CÀTEDRA JOSEP ANTON BAIXERAS - URV
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Juny 2018 08:16

Joan Josep Marca, president del Patronat de la Fundació Mútua Catalana, ha mort aquest dilluns a l'edat de 78 anys. El tarragoní va morir dilluns a primera hora de la tarda de forma sobtada. L'últim acte en què se'l va veure en públic va ser el dimecres passat 13 de juny, en què va participar a l'acte institucional que anualment celebra la Fundació i en el qual es va retre homenatge al primer rector de la URV, Joan Martí i Castells.

Joan Josep Marca Torrens va ser un dels fundadors de la Mutua de Seguros de Tarragona i actualment ocupava el càrrec de president del Patronat de la Fundació Mútua Catalana. Marca havia estat nomenat recentment Fill Predilecte de la ciutat de Tarragona el pasat mes de gener.

Marca va néixer al carrer Comte de Rius de Tarragona, el 21 de setembre de 1940. Educat als col·legis del Sagrat Cor i La Salle. Continuà els seus estudis a l'Escola D'Alts Estudis Mercantils i a la Universitat Central de Barcelona on va obtenir els diplomes de Professor Mercantil i els de Llicenciat en Ciències Econòmiques i Actuari d'Assegurances. Amb el suport de l'alcalde Josep Recasens i amb el patrocini de la MATT, funden la Mutua de Seguros de Tarragona, després Mutua Catalana de Seguros, ambdues dirigides i complementades amb l'exercici lliure d'auditor de comptes.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fêlix Ballesteros, ha mostrat el seu condòl a travès de Twitter en una piulada: "Sense paraules amb la mort de Joan Josep Marca... El meu condol als familiars i amics". La consellera de Cultura, Begoña Floria, també ha expressat a Twitter sentir-se "Esglaiada per la terrible notícia de la mort sobtada del president de la Fundació Mútua Catalana. No tinc paraules. Un gran tarragoní preocupat per la cultura i el patrimoni històric. El meu condol a la seva família. DEP".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: