Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra participarà a la concentració de Tarragona convocada per ANC i Òmnium en contra la presència del Rei

El president de la Generalitat ha anunciat que anirà a la inauguració dels Jocs Mediterranis

Imatge d'arxiu de la concentració a Tarragona del passat 3 d'octubre del 2017 Imatge d'arxiu de la concentració a Tarragona del passat 3 d'octubre del 2017 ARXIU / ACN
Societat ACN
Divendres, 22 Juny 2018 16:58

El president de la Generalitat, Quim Torra, participarà aquesta tarda a les 18.30h a la concentració convocada a Tarragona per ANC i Òmnium en contra la presència de Felip VI a la inauguració dels Jocs Mediterranis. Així ho ha anunciat l'ANC a través del seu compte de Twitter i ho han confirmat a l'ACN fonts de la presidència. La concentració està convocada als Jardins de la Reconciliació.

Torra ha anunciat aquest divendres al migdia la seva decisió d'anar a la inauguració dels jocs malgrat la presència del Rei. "Avui hi seré. Aquests jocs es fan a Tarragona, a Catalunya, i s'han pagat des del nostre país. Hi serem perquè és casa nostra. No foragitaran el president i el Govern de casa nostra mai més. La presència del monarca no condicionarà les nostres decisions. A Catalunya, manen els catalans", ha argumentat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: