Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Tarragona lliura la Clau d'Or a Josep Andreu

Aquesta és la màxima distinció que atorga la corporació tarragonina, que ha reconegut la trajectòria professional de president del Port de Tarragona

Josep Andreu, president del Port de Tarragona, ha estat distingit amb la Clau d’Or de la Cambra de Comerç, que li ha lliurat la presidenta Laura Roigé Josep Andreu, president del Port de Tarragona, ha estat distingit amb la Clau d’Or de la Cambra de Comerç, que li ha lliurat la presidenta Laura Roigé CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Juliol 2018 21:29

Josep Andreu, president del Port de Tarragona, ha estat distingit amb la Clau d’Or de la Cambra de Comerç, la màxima distinció que atorga la corporació tarragonina, que ha volgut reconèixer d’aquesta manera la reeixida trajectòria professional d’Andreu al capdavant de l’Autoritat Portuària.

La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, ha posat en valor la bona feina que durant el mandat de Josep Andreu s’ha fet al Port: “No només has dinamitzat una infraestructura decisiva, sinó que per extensió has contribuït a la millora de l’economia del territori. I això té encara més mèrit si tenim en compte que ho has hagut de fer en un moment de recessió econòmica”.

L’acte de lliurament de la Clau d’Or ha tingut lloc al Lumine, amb la presència del Comitè Executiu de la Cambra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: