Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fan una crida per localitzar una gossa perduda a Maspujols

La "Cloe" és una gosseta Bobtail de dos anys que va desaparèixer el 5 d'agost a la zona muntanyosa del poble

La "Cloe" és una gosseta de dos anys que va desaparèixer el 5 d'agost a la zona muntanyosa de Maspujols La "Cloe" és una gosseta de dos anys que va desaparèixer el 5 d'agost a la zona muntanyosa de Maspujols CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Agost 2018 10:42

Una veïna de Tarragona ha mobilitzat a diversos ciutadans per localitzar la "Cloe", una gosseta de dos anys de raça Bobtail (gos pastor) que va desaparèixer el diumenge passat 5 d'agost a la zona muntanyosa de Maspujols (Baix Camp). La gosseta porta xip, està esterilitzada i necessita medicació.

La propietària s'ha posat en contacte amb diverses protectores, refugis, ajuntaments i policies locals però, de moment, no hi ha notícies de la Cloe Per aquest motiu, ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per localitzar-la i, fins i tot, ofereix una recompensa de fins a 1.000 euros per a qui l'hagi trobada o localitzada. El telèfon de contacte per aportar qualsevol dada és: 679998491.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: