Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reutilitzen 903.000 peces de roba durant el primer semestre de l'any a la demarcació

La Fundació Humana recupera més de 436 tones de tèxtil per a promoure'n el reciclatge

Un dels contenidors de roba que té la Fundació Humana repartits per tot Catalunya Un dels contenidors de roba que té la Fundació Humana repartits per tot Catalunya FUNDACIÓ HUMANA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Agost 2018 18:33

La Fundació Humana ha recuperat 536.555 quilos de tèxtil durant el primer semestre del 2018 a la demarcació de Tarragona. Concretament, s'han reutilitzat 903.000 peces de roba que l'organització dona una nova vida i són introduïdes de nou al mercat mitjançant la reutilització o el reciclatge. La reutilització i el reciclatge del tèxtil contribueixen a l'estalvi de recursos naturals, la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. Les més de 436 tones recollides representen un estalvi de 1.383 tones de CO₂ a l'atmosfera. Humana recull roba a 40 municipis de les comarques tarragonines. On hi ha hagut més donacions ha estat al Baix Camp -155,3 tones-, seguit del Baix Penedès -79,3-, Tarragonès -56,8-, Montsià -51,7- i Alt Camp -40,1.

Les peces procedeixen dels contenidors on s'hi diposita la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzem i als quals Humana dóna una segona vida. El servei de recollida del tèxtil és gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació dels residus sòlids urbans.

A Catalunya, l'entitat sense ànim de lucre ha recuperat 2.375 tones de tèxtil usat durant el primer semestre del 2018. Aquest registre equival a 4,9 milions de peces de roba recuperades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: