Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El director de Revista Cambrils resulta agredit per un unionista quan cobria un acte

L'agressor increpava els 'Avis i Àvies per la independència' i, fins i tot , va agredir al periodista per evitar que li fessin fotografies

La capçalera de la manifestació dels Avis i Àvies i l'home amb la samarreta de "La Roja", a la dreta de la imatge, just l'instant abans de perpetrar la seva agressió La capçalera de la manifestació dels Avis i Àvies i l'home amb la samarreta de "La Roja", a la dreta de la imatge, just l'instant abans de perpetrar la seva agressió LLUÍS ROVIRA I BARENYS / REVISTACAMBRILS.CAT
Societat Revista Cambrils/GDDC
Divendres, 10 Agost 2018 10:07

Les provocacions cap els Avis i Àvies que setmanalment es concentren a la plaça de la Vila per a reclamar l'alliberament dels presos polítics han pujat de to. Dimecres, fins i tot ,es va produir una agressió per part d'un dels unionistes que es trobaven concentrats en un punt del recorregut amb banderes espanyoles i que proferien crits i insults cap els manifestants. L'unionista va agredir al director de Revista Cambrils, Lluís Rovira, mentre cobria la mobilització, per impedir que li fessin fotografies.

L'agressió

L'home que fa dues setmanes es va col·locar en un punt del recorregut dels Avis i Àvies, a la cantonada del passeig d'Albert amb el carrer de Gimbernat, vestit amb una samarreta de la selecció espanyola de futbol i amb una bandera espanyola a les mans, ahir, estava acompanyat de cinc persones més, tres de les quals també duien banderes espanyoles. Aquest grup de gent van començar a increpar els avis tot just sortien de la plaça de la Vila amb crits de "A la mierda" acompanyats de "Puigdemont a la prisión". Quan la capçalera dels Avis i Àvies va arribar al lloc on hi havia la gent amb les banderes espanyoles, l'home de la samarreta vermella amb la inscripció de "España" va sortir disparat cap a qui subscriu la crònica, que estava fent fotos de la manifestació al pas per aquest punt, i li va donar una empenta al mateix moment que cridava que a ell no se li fessin fotos. La cosa no va anar a més i la manifestació dels Avis i Àvies va seguir amb normalitat.

Però no es va acabar aquí la cosa. Quan la manifestació dels Avis i Àvies va retornar a la plaça de la Vila es va trobar el gran llaç groc que col·loquen cada setmana a la font de la plaça, trencat pel mig i llançat al terra. Els Avis i Àvies van respondre a aquesta provocació amb crits de "Ni un pas enrere".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: