Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 2.000 ciclistes reclamen l'enduriment del codi penal en la marxa per les dues víctimes mortals de Riudoms

El col·lectiu exigeix que les penes s'elevin fins a nou anys de presó per als causants d'accidents amb víctimes i fins a quatre anys per als que fugen sense socórrer els sinistrats

Els ciclistes concentrats en la protesta per recordar els dos ciclistes morts de Riudoms diumenge passat Els ciclistes concentrats en la protesta per recordar els dos ciclistes morts de Riudoms diumenge passat MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Diumenge, 12 Agost 2018 15:12

Més de 2.000 ciclistes s'han concentrat aquest matí de diumenge a Riudoms, al Baix Camp, per recordar els dos ciclistes morts, d'uns 60 anys, diumenge passat a la carretera T-310, entre Riudoms i Montbrió, atropellats per un conductor que circulava sota els efectes de les deogues. Ciclistes, familiars i amics de les víctimes han marxat fins al punt del sinistre, on han fet una entrega floral i han penjat mallots dels ciclistes. En la protesta, el col·lectiu ha exigit l'enduriment del codi penal. "Volem que la pena màxima que ara està en quatre anys s'elevi a sis i que quan hi hagi més d'una víctima s'elevi fins a nou anys de presó", ha reclamat l'advocat i secretari general de l'Associació de Ciclistes Professionals, Alfonso Triviño.

km 8 ciclistes morts

A més, entre les mesures exigides també han demanat que es contempli la fuga dels conductors com un delicte "autònom" i que les imprudències, que causen lesionats o morts quan s'incompleixin les normes de trànsit, tornin a incloure's al Codi Penal. Joaquim Rodríguez, "Purito", present en la mobilització, ha lamentat que el conductor estigui en llibertat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: