Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quim Nin, nou diputat delegat de la Presidència a la Diputació de Tarragona

La CUP denuncia que és una plaça feta “a mida”, però la institució defensa que és necessària pel “volum” de projectes

Imatge d'arxiu de l'exdelegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, (a l'esquerra) i de Ricard Font, exsecretari d'Infraestructures i Mobilitat, durant un reunió de la Taula Estratègica de l'Aeroport de Reus, l'any 2015 Imatge d'arxiu de l'exdelegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, (a l'esquerra) i de Ricard Font, exsecretari d'Infraestructures i Mobilitat, durant un reunió de la Taula Estratègica de l'Aeroport de Reus, l'any 2015 ARXIU / LAIA POBLADO / ACN
Societat ACN
Dijous, 20 Setembre 2018 14:54

Quim Nin, que el mes passat va prendre possessió com a diputat de la Diputació de Tarragona arran de la renúncia de Montserrat Carreras, ocuparà el càrrec de diputat delegat de la Presidència a la corporació. La CUP ha denunciat aquest dijous que es tracta d’una plaça feta “a mida” per la qual l’alcalde d’Albinyana passarà a cobrar 62.000 euros anuals.

Per la seva banda, fonts de la Diputació han explicat a l’ACN que el president, Josep Poblet, ha confiat aquest càrrec a Nin (PDeCAT) per la seva trajectòria, atès que ja va ser vicepresident de l’ens del 2003 al 2010-. Les mateixes fonts han justificat la seva designació per “l’elevat volum de projectes” que assumeix l’àrea de Presidència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: