Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'empresari Joan Canadell, convidat de 'Diàlegs per a una República' al Vendrell

Es defineix com un "multiemprenedor" compromès amb els seus ideals i farà una xerrada aquest dimecres 17 d'octubre, a les 20h, al Centre Cívic de l'Estació

L'empresari Joan Canadell, en una imatge d'arxiu L'empresari Joan Canadell, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Octubre 2018 08:29

En el marc de l'activitat 'Diàlegs per a una República' que organitzen al Vendrell, l'ANC i Òmnium Cultural del Baix Penedès han convidat per aquest dimecres,17 d'octubre, a les 20:00h, al Centre Cívic de l'Estació, a Joan Canadell, que es defineix com un multiemprenedor i compromès amb el país.

El mateix Joan Canadell es defineix com un multiemprenedor: “Sóc, i els que em coneixen bé ho saben, una persona compromesa. Compromesa amb uns ideals, amb un sentiment, amb un anhel de país. Vull que els meus fills puguin viure amb total llibertat i escollir el seu destí. Per tant, vull una Catalunya independent, que sens dubte exercirà de motor del sud d’Europa. El meu compromís ha condicionat la meva vida personalment i professionalment. Així ho he volgut i així ho han entès els que m’estimen.

Canadell va tenir diferents càrrecs de responsabilitat en una multinacional durant 12 anys, i va estar-ne 6 més com a gerent d’una empresa amb 9 milions de facturació, fins que va creure que li havia arribat el moment de poder fer el seu propi camí: "Ara sóc multiemprenedor. Tant abans quan era directiu, com ara que sóc empresari he defensat el paper de la petita i mitjana empresa d’aquest país. Encara penso que no hi ha cap entitat que la representi com es mereix.”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: