Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una activista de Valls demana la col·laboració ciutadana per salvar i portar una gossa maltractada a l'Equador

L'animalista necessita recollir 500 euros avui per poder vacunar i transportar la gossa de l'Equador cap a Catalunya i evitar la seva mort

La Maria fa una crida des de l'Equador per poder recollir els donatius que salvin la gosseta perquè pugui ser traslladada dissabte a Catalunya La Maria fa una crida des de l'Equador per poder recollir els donatius que salvin la gosseta perquè pugui ser traslladada dissabte a Catalunya CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 19 Octubre 2018 16:40

La Maria és una activista de Valls que ha estat un mes a Manta (Equador), on ha pogut constatar el maltractament que reben molts animals de companyia, com els gossos. Durant la seva estada, la Maria va poder rescatar una gosseta del maltractament diari que rebia. Segons l'animalista vallenca, va poder comprovar com "el seu amo li llençava aigua bullint a la cara perquè marxés de casa i l'animal seguia allà fidel sense entendre al seu cruel amo", es lamenta. 

Per aquest motiu, la Maria es va emportar la gossa sense pensar-ho, la va portar al veterinari perquè la vacunés i li fes la desparasitació interna i externa. Fa uns dies, la noia va comprobar com a la gossa se li va posar l'ull blanc i es va quedar sense veure-hi. Consultats altres veterinaris, li van confirmar que la gossa havia rebut una dosi massa gran que l'hagués pogut matar. 

Ara es troba seguint un tractament i se l'haurà de tornar a vacunar, posar un xip i poder adqurir una gàbia on pugui ser transportada cap a Catalunya. La gàbia té un cost d'uns 250 euros, el xip 28, que sumades les despeses del desplaçament de l'animal suposa un cost total de més de 500 euros.

Per tot plegat, la Maria ha fet una crida des de l'Equador a tothom que pugui col·laborar fent algun donatiu que la permeti arribar a la xifra i poder tornar demà dissabte 20 d'octubre en els vols de tornada Guanyaquil-Madrid-Barcelona. En cas contrari, l'activista es veurà obligada a deixar la gossa al carrer, on morirà els pròxims dies.

Els donatius es poden fer al núm. de compte: ES34 2100 0418 4201 0190 0921 de La Caixa (concepte Maria).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: