Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'advocat Jaume Alonso-Cuevillas farà una conferència-col·loqui al Casal Riudomenc

L'advocat de Carles Puigdemont és el convidat de l'acte organitzat per JuntsxRiudoms, aquest diumenge 18 de novembre, a les 12h, al Casal Riudomenc

L'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, en una entrevista al Canal 3/24 L'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, en una entrevista al Canal 3/24 CCMA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Novembre 2018 10:08

La candidatura a les eleccions municipals de 2019 “JuntsxRiudoms” organitza aquest diumenge 18 de novembre, a les 12 del migdia, una conferència-col.loqui amb l’advocat del president de la Generalitat destituït, Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas. L’acte es celebrarà a la sala multiús del Casal Riudomenc, al carrer Sant Jaume, 2, i el moderarà Sergi Pedret, cap local del PDeCAT de Riudoms i que, molt properament, serà el nou alcalde de Riudoms, en substitució de Josep Maria Cruset.

La conferència-col.loqui, que s'enmmarca dins del cicle 'Converses que il·lusionen' acabarà amb un vermut per a tots els assistents. L’entrada és lliure.

Trajectòria

Jaume Alonso-Cuevillas i Sayrol és jurista, advocat i economista, doctor en Dret i catedràtic en dret processal de la Universitat de Barcelona. Va néixer a Barcelona el 22 de novembre de 1961. Va ser degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona del 1997 al 2005, va ser president del Consell de l'advocacia Catalana del 1999 al 2000 i president de la Federació Europea del Col·legi d'Advocats de 2007 a 2008.

Es llicencià en Dret per la Universitat de Barcelona el 1984. L'any 1990, aconseguí el doctorat i, tres anys després, es convertí en professor titular de la Universitat de Barcelona de l'Àrea de Dret Processal. L'any 1997 es va convertir en el degà més jove de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. Durant aquests anys de deganat fou també president de la Comissió de Noves Tecnologies del Consell General de l'Advocacia Espanyola i president del Consell de l'Advocacia Catalana.

Des de setembre de 2006 és catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona. El 2014 es va llicenciar en Ciències Econòmiques i Administració d'Empreses i l'any 2015 va obtenir el màster en Auditoria de Comptes. El 2015, va rebre el Premi Ferran Termes pel seu treball: 'Eficiència i transparència del sistema judicial espanyol en el context europeu: Anàlisi comparativa i propostes de millora'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: