Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra celebra el Dia internacional per l’eliminació de la violència vers les dones

El dilluns 19 de novembre es presenta un llibre, dimarts teatre i el divendres, la lectura del manifest i una xerrada-col·loqui 

La Biblioteca Mestra Maria Antònia serà el centre neuràlgic de les activitats del Dia Internacional per l’eliminació de la violència vers les dones La Biblioteca Mestra Maria Antònia serà el centre neuràlgic de les activitats del Dia Internacional per l’eliminació de la violència vers les dones ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Novembre 2018 13:09

Amb motiu del Dia internacional per l’eliminació de la violència vers les dones, Torredembarra celebrarà durant la setmana vinent, de la mà de la Regidoria d’Acció Social i el SIAD de l’Ajuntament, un seguit d’actes commemoratius.

El dilluns 19 de novembre, a les 18 h, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia, es presentarà el llibre 'Aigua del Carme', d’Anselm Aguadé.

L'endemà dimarts 20 de novembre, a les 17 h, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia, es representarà l'obra de teatre 'Culpable de què?', un muntatge teatralitzat de diversos textos i narracions d’autores com Irantzu Varela i Bel Olid, a càrrec de la companyia Teatre Esplai. Seguidament es farà un col·loqui al voltant del tema que tracta l'obra.

El divendres 23 de novembre, a les 12 h, al Pati del Castell, tindrà lloc l'acte institucional amb la lectura del manifest i els parlaments a càrrec de les autoritats locals. A les 17.30 h, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia, es farà la xerrada-col·loqui 'Aprendre a dir no', a càrrec de Carme Torrelles. I a les 20 h, a la mateixa biblioteca, arriba 'Balla’m un llibre', les arts de la paraula i del moviment encreuades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: