Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC i el PPC porten el tancament dels restaurants de la Platja Llarga al Parlament

El Partit Popular ha presentat una proposta de resolució per tal que es revoqui el tancament fins a la nova licitació i adjudicació / El PSC ha registrat dues preguntes al Govern

El dia 30 de novembre finalitza el permís dels restaurants Tòful de Mar i Iot de la Platja llarga de Tarragona El dia 30 de novembre finalitza el permís dels restaurants Tòful de Mar i Iot de la Platja llarga de Tarragona CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Novembre 2018 21:27

La diputada socialista per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, ha entrat al registre del Parlament dues preguntes adreçades al Govern en què, en relació a l’imminent tancament dels restaurants Tòful de Mar i Iot de la Platja llarga de Tarragona, es demana a la Generalitat que concreti quan pensa treure a concurs d’explotació aquests dos establiments. Així mateix, la diputada del PSC també pregunta a la Generalitat quines mesures prendrà el Govern per evitar la degradació de l’espai i de les instal·lacions mentre no es tregui a concurs la seva explotació.

Segons ha explicat Rosa Maria Ibarra, “traslladem al Govern la preocupació de moltíssima gent a Tarragona pel tancament aquest proper 30 de novembre d’ambdós establiments de la Platja Llarga. El mateix alcalde Ballesteros, interpretant aquest anhel tarragoní, ha demanat a la Generalitat que eviti el tancament d’ambdós restaurants i que es prorrogui la concessió administrativa per un període suficient com per garantir la seva viabilitat futura.”

Per la seva banda, el diputat del Partit Popular al Parlament, Alejandro Fernández, ha presentat aquest dilluns una Proposta de Resolució per tal que el Govern de la Generalitat paralitzi el procés de tancament dels restaurants Iot i Tòful de Mar, ubicats a la Platja Llarga en uns edificis propietat de la Generalitat.

Fernández ha explicat que “Tarragona no es pot permetre que el Iot i el Tòful, dos espais emblemàtics de la nostra ciutat, acabin tancats i abandonats com ha passat amb la Ciutat Residencial”. En aquest sentit, el diputat popular ha demanat a la Generalitat que “revoqui el procés de tancament i prorrogui la concessió dels dos establiments fins que es faci la nova licitació i adjudicació dels edificis per tal d’evitar la degradació d’un entorn únic”.

El diputat tarragoní ha afirmat que “tenim alguns exemples a Tarragona d’espais de la Generalitat tancats, com la Ciutat Residencial, Casablanca o el Museu de la Necrópolis, i no volem que es repeteixi el cas”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: