Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cucafera de Montblanc fa donació de xumets a la Creu Roja

L'entitat ha donat una setantena de xumets a la Creu Roja de Tarragona com a resultat del projecte Cucafera 'Somriures i xumets'

Representants de la Cucafera de Montblanc van lliurar els xumets a la Creu Roja de Tarragona Representants de la Cucafera de Montblanc van lliurar els xumets a la Creu Roja de Tarragona CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Desembre 2018 17:26

El passat dijous, representants de la Cucafera de Montblanc van fer entrega de 72 xumets nous als responsables de la delegació tarragonina de la Creu Roja. D’aquesta forma, es va posar punt final al projecte Cucafera: Somriures i xumets, iniciat el setembre de 2017 amb el finançament de la Fundació Martí l’Humà. Tot Conca.

L’acció prenia com a protagonista a la Cucafera, l’encarregada dins del seguici popular de recollir els xumets dels infants que es fan grans. D’aquesta forma, es pretenia vincular la cultura popular i la solidaritat amb el compromís de donar un xumet nou per cada xumet vell rebut per la Cuca al llarg d’un any. En aquest període han estat prop d’una vintena els xumets vells recollits.

Tanmateix, gràcies a la col·laboració amb l’establiment montblanquí L’Elefant Blau s’ha pogut arribar fins a la xifra de 72 xumets nous lliurats a la Creu Roja i que es distribuiran entre famílies del territori que els necessitin.

Des de la Cucafera de Montblanc valorem molt positivament els resultats de la iniciativa i l’acollida que aquesta ha tingut entre la societat montblanquina tot i tractar-se d’un projecte pioner en el context de Montblanc. Així mateix restem oberts a futures col·laboracions amb entitats com la Fundació Martí l’Humà o la Creu Roja per tal de treballar en pro de la cultura i la societat de Montblanc i la Conca de Barberà.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: