Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les Parròquies de Reus faran una pregària conjunta per la situació política i social de Catalunya

Serà el proper divendres 14 de desembre, a les 20h, al Santuari de Misericòrdia, amb el lema 'Reconciliem-nos'

La pregària conjunta tindrà lloc el proper divendres 14 de desembre, a les 20h, al Santuari de Misericòrdia de Reus La pregària conjunta tindrà lloc el proper divendres 14 de desembre, a les 20h, al Santuari de Misericòrdia de Reus ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Desembre 2018 19:02

Les Parròquies de Reus i de Castellvell del Camp (Arxiprestat de Reus) organitzen una pregària conjunta motivada per la situació política i social que vivim a Catalunya. L'acte litúrgic tindrà lloc al Santuari de Misericòrdia de Reus, el proper divendres 14 de desembre, a les 20h.

La pregària portarà per lema "Reconciliem-nos" i s'estructurarà sobre tres eixos: Pregar per la Justícia, Pregar per la Veritat i la Llibertat, i finalment per la Reconciliació.

Amb aquesta iniciativa, les parròquies volen oferir un espai de pregària "on tothom pugui sentir-se cridat a pregar per valors i drets fonamentals per a tots els pobles i persones", i al mateix temps, "deixarem espais de silenci per tal que cadascú pugui meditar i dirigir la seva pregària personal a Déu ja en un nivell més concret i personal", assenyalen en el comunicat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: