Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Associació per les Altes Capacitats ATHENA es presenta a Tarragona

ATHENA vol donar visibilitat i aconseguir que la vida d'aquests nens i joves sigui millor tant a dins com a fora de l'escola / Divendres a les 18h es presenta a Tarragona i dissabte a les 10:30h, a Sant Carles de la Ràpita

ATHENA vol donar visibilitat i aconseguir que la vida d'aquests nens i joves sigui millor tant a dins com a fora de l'escola ATHENA vol donar visibilitat i aconseguir que la vida d'aquests nens i joves sigui millor tant a dins com a fora de l'escola ATHENA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 13 Desembre 2018 11:19

L’Associació per les Altes Capacitats ATHENA es presentarà públicament aquest divendres 14 de desembre, a les 18h, a l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) i dissabte, a les 10:30h, ho farà a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal de Sant Carles de la Ràpita. 

ATHENA és una associació que acaba de néixer però en realitat porta molt de temps treballant amb un grup de families i professionals per tal de fer visible les altes capacitats i treballar de forma conjunta amb familia, societat i escola.

Es tracta d'un grup de pares i mares de nens, nenes i joves d’altes capacitats, davant la problemàtica existent per la falta d’identificació i d’atenció d’aquest col·lectiu a nivell de Catalunya, i en especial al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, han decidit posar-se mans a l’obra i constituir una associació que treballarà per donar-los visibilitat i per aconseguir que la vida d’aquests nens, nenes i joves sigui millor tant a dins com a fora de l'escola.

En acabar la presentació a les Terres de l'Ebre, de 12.30 a 13.30h, es realitzarà al mateix lloc la presentació del conte 'Sóc un camaleó' de Milagros Valera i Mònica Casellas basat en la vida d’un nen d’altes capacitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: