Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marató de tatuatges a Salou per ajudar a portar la gossa que va ser maltractada a l'Equador

L'activista vallenca Maria va poder salvar la gossa abans de tornar a Catalunya i ara es troba en una casa d'acollida equatoriana / La marató solidària es farà el diumenge 13 de gener a Studio 4

Una mostra d'idees per a fer-se un "Mini Tattoo" solidari Una mostra d'idees per a fer-se un "Mini Tattoo" solidari CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Gener 2019 08:34

El proper diumenge 13 de gener tindrà lloc una 'Marató de tatuatges per Fàtima' a Salou, per recollir fons per poder ajudar a traslladar a Catalunya la Fátima, la gossa que va ser rescatada per l'animalista vallenca Maria, després de ser maltractada a l'Equador. Després d'haver-se pogut costejar una part del tractament que necessitava la gossa, ara es fa una crida a la col·laboració ciutadana per a poder portar-la.

Per aquest motiu, totes les persones que vulguin fer-se un "Mini Tattoo" o "tatuatge solidari" per tan sols 25 euros, poden reservar la seva hora a través dels telèfons 635687139 i 632609289. L'organització agraeix tant al tatuador Sergio Robledo com a Studio 4 el seu suport per a fer possible aquesta jornada solidària, que es farà, de les 09 a les 21h, a l'Studio 4, al carrer de Milà, 2, de Salou.

Una història que comença a l'Equador i que vol acabar a Catalunya

La Maria va viatjar el passat mes de setembre i octubre a Manta (Equador), on va poder constatar el maltractament que rebien molts animals de companyia, com els gossos. Durant la seva estada, la Maria va poder rescatar, la Fàtima, una gosseta del maltractament diari que rebia. Segons l'animalista vallenca, va poder comprovar com "el seu amo li llençava aigua bullint a la cara perquè marxés de casa i l'animal seguia allà fidel sense entendre al seu cruel amo", es lamentava.

Per aquest motiu, la Maria es va emportar la gossa sense pensar-ho, la va portar al veterinari perquè la vacunés i li fes la desparasitació interna i externa. Més endavant, la noia va comprobar com a la gossa se li va posar l'ull blanc i es va quedar sense veure-hi. Consultats altres veterinaris, li van confirmar que la gossa havia rebut una dosi massa gran que l'hagués pogut matar.

L'activista vallenca Maria, amb la Fàtima, el passat mes d'octubre a l'Equador: 

Fátima gossa

Abans de tornar a Catalunya, la Maria va poder deixar la gossa en una casa d'acollida mentre no fos possible traslladar-la a Catalunya. Ara, l'objectiu perquè aquesta història tingui un final feliç és aconseguir recollir els fons necessari per poder portar la Fátima cap aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: