Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Celebració de la primera assemblea feminista de Cambrils

Tindrà lloc demà dissabte 19 de gener, de 10:00 a 12:00h, al Casal Popular El Polvorí

Un grup de dones durant l'acte organitzat a l'Ajuntament de Cambrils Un grup de dones durant l'acte organitzat a l'Ajuntament de Cambrils BERTA RUIZ / REVISTA CAMBRILS
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 18 Gener 2019 09:58

Arran de la vaga general del passat 8 de març va néixer un petit grup organitzat amb la voluntat de reivindicar un espai feminista a Cambrils mitjançant la celebració d’una assemblea.

A Cambrils han realitzat diversos actes: un acte a la plaça de l’Ajuntament, organitzat per les dones que formaven part del CDR de Cambrils; protestes després de les sentències de La Manada i durant la Festa Major de la Mare de Déu del Camí encartellant tots els espais amb cartells informatius d’actuació davant d’agressions masclistes.

El Casal Popular El Polvorí esdevindrà la seu de treball i reunions d’aquesta assemblea. La primera de totes tindrà lloc demà 19 de gener, de 10:00 a 12:00h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: