Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Diversos col·lectius es mobilitzen al Camp de Tarragona coincidint amb l’inici del judici per l’1-O

Avis, advocats, sindicalistes, professionals sanitaris, estudiants i docents fan concentracions de protesta

Més de mig centenar d'estudiants manifestant-se per la Rambla Nova de Tarragona amb una pancarta que reivindica llibertat per als "presos polítics" Més de mig centenar d'estudiants manifestant-se per la Rambla Nova de Tarragona amb una pancarta que reivindica llibertat per als "presos polítics" ROGER SEGURA / ACN
Societat ACN
Dimarts, 12 Febrer 2019 14:04

Nombrosos col·lectius professionals i de la societat civil s’han mobilitzat aquest dimarts al Camp de Tarragona coincidint amb l’inici del judici per l’1-O al Tribunal Suprem. A la ciutat de Tarragona, a les dotze del migdia s’ha fet una aturada davant l’edifici dels sindicats i més de mig centenar d’estudiants s’han manifestat pel centre de la ciutat al crit de “Llibertat presos polítics”.

A Reus, el col·lectiu d’Advocats Voluntaris 1 d’Octubre s’ha concentrat davant els jutjats de la capital del Baix Camp, mentre que el col·lectiu d’Avis i Àvies per la Llibertat ha fet la tradicional acció a la plaça del Mercadal. També hi ha hagut concentracions davant el Campus Catalunya de la URV i l’hospital Joan XXIII.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: