Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

50 busos del Camp de Tarragona sortiran a la manifestació per l'autodeterminació de Madrid

"La autodeterminación no es delito. Democracia es decidir" serà el lema de la manifestació que tindrà lloc aquest dissabte 16 de març, a les 18h

Imatge d'arxiu dels busos que l'ANC de la Conca va organitzar per anar a Madrid a demanar la llibertat dels presos polítics Imatge d'arxiu dels busos que l'ANC de la Conca va organitzar per anar a Madrid a demanar la llibertat dels presos polítics EFMR
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 15 Març 2019 22:21

Una cinquena d'autobusos del Camp de Tarragona organitzats per l'ANC sortiran aquesta matinada direcció a Madrid, amb motiu de la manifestació "La autodeterminación no es delito" que s'hi ha convocat, coincidint amb el Judici al Tribunal Suprem. També s'ha de tenir present que hi ha manifestants que han optat per altres vies de transport.

De tot Catalunya sortiran més de 400 autocars i deu trens AVE complets. La manifestació recorrerà dos quilòmetres de la capital madrilenya, entre l'estació d'Atocha i al Cibeles.

“La autodeterminación no es delito. Democràcia es decidir”. Aquest serà el lema, en castellà, que encapçalarà la manifestació que tindrà lloc aquest dissabte, 16 de març, a les 18h, al Paseo del Prado de Madrid, en una nova demostració de musculatura de l’independentisme en ple judici pel procés.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: