Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més d’una vintena de propostes per viure la Setmana Santa a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

S’han organitzat activitats per tots els públics com visites guiades al patrimoni, tallers de mones pels més petits o bé sessions de teatre familiar

Imatge d'arxiu del taller de mones en una edició anterior Imatge d'arxiu del taller de mones en una edició anterior AJ. VANDELLÒS i l'HOSPITALET DE L'INFANT
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 10 abril 2019 10:41

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ofereix un programa d’activitats per Setmana Santa amb més d'una vintena de propostes adreçades a tots els públics i, especialment, a les famílies. Entre l’ampli ventall d’activitats es poden destacar les visites al patrimoni del municipi, el taller de mones per als nens i nenes, una sessió de teatre familiar, sessions de cinema, concerts o bé un scape room a la platja.

Pel que fa a les visites guiades al patrimoni, s’ofereixen quatre dirigides al públic general i tres dirigides a les famílies. Les visites dirigides al públic en general són a l’Hospital del Coll de Balaguer, al Coll de Balaguer, al Poblat HIFRENSA i a les fortificacions de la Guerra Civil al Coll de Balaguer. Respecte a les visites familiars es podrà realitzar la gimcana a l’Hospital del Coll de Balaguer, el recorregut a peu pel riu Llastres i la passejada fins a l’illot del Torn.

També per als nens i nenes, hi ha previstos els tradicionals tallers de mones. El que es realitza a l’Hospitalet de l’Infant tindrà lloc el dilluns 15 d’abril, a les 17:30 h, a la plaça Catalunya, on els participants hauran de portar un ou dur, una safata i un tovalló per cobrir la mona. El taller de mones de Vandellòs es farà el dimarts 16 d’abril, a les 10:30 h, a la plaça Catalunya. Per participar en aquest taller, els infants s’hi han d’inscriure a Ca la Torre, fins al divendres 12 d’abril. També destinat a les famílies, el diumenge 14 d’abril, hi haurà una sessió de teatre familiar al Centre Cultural Infant Pere, a les 18 h. Una de les millores companyies de titelles d’Europa, la Companyia L’Estaquirot Teatre, representarà l’espectacle ‘L’aventura d’avorrir-se’.

Un scape room a la platja per primera vegada

D’altra banda, s’oferirà, per primera vegada, un escape room a la platja, sota el títol ‘Alerta, ens ataquen!’, el diumenge 21 d’abril, en tres sessions diferents, a les 10:15 h, a les 11:30 h, i a les 12:45 h. L’escenari que es presenta als participants i les participants és l’atac d’uns corsaris i el seu capità a la Costa Daurada que hauran de sabotejar en menys d’una hora. El punt de trobada dels aventurers serà el passeig marítim de l’Hospitalet de l’Infant, davant de la Base Nàutica. Les reserves per participar en aquesta activitats s’han de fer a l’Oficina de Turisme (977 82 33 28).

Altres propostes

La programació es completa amb sessions de cinema, el concert de Júlia Bobb, un campionat de futbol sala i activitats per als joves com ara un curs de YouTubers, un taller de samarretes, etc. També s’oferiran casals i jornades de tecnificació esportives per als infants i joves; i el servei de trenet turístic. El programa complet i detallat es pot consultar a través del web municipal.

A més. fins al 21 d’abril, als nou establiments de restauració que participen en les III Jornades gastronòmiques d’interior, s’hi podran tastar tapes i menús especials que tenen com a ingredients principals productes i plats de la terra, com ara galtes i costelles de porc, conill, cargols, bolets, escalivada, llonganissa, etc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: