Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El poble de Castelló acollirà una jornada de debats i intercanvi d'experiències en el món rural

La jornada 'Mirades de futur' se celebrarà, el proper dissabte 1 d'octubre, a l'antic poble que pertany al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L'antic poble de Castelló forma part del terme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant L'antic poble de Castelló forma part del terme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 29 Setembre 2022 12:15

El proper dissabte 1 d'octubre, se celebrarà al poble de Castelló, del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la jornada 'Mirades de futur. Inspiracions i oportunitats per a un territori més resilient, connectat i innovador'. Es tracta d'una jornada de debats i intercanvi d'experiències en el món rural, organitzada la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb el suport de la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, l'Associació Rural Hub-Innovació i Resiliència i l'Associació Masia de Castelló.

L'objectiu de l'acte és activar, dinamitzar i promoure la Masia de Castelló com a punt de trobada i intercanvi per a les xarxes d’actors vinculats amb el desenvolupament rural a la regió Catalunya Sud.

La jornada té dues parts: durant el matí, de 10 a 14 hores, tindrà la part tècnica de la jornada on es presentaran i debatran casos pràctics de dinamització i innovació d’entorns rurals i tres tallers formatius.

Després del dinar, de 15.30 a 19.00 h, tindran lloc activitats d’art i gastronomia KM0, i on podrem gaudir de la instal·lació de l’artista Sergi Arbusà que explora les possibilitats creatives dels espais amb inflables.

Podeu consultar el programa complet d'activitats aquí.

En inscriure’t, cal indicar a quines de les diferents activitats assistiràs.

Podeu comprar els tiquets del dinar (per 15€)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: