Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El SIAD de la Conca de Barberà prepara un seguit d'activitats per commemorar el 25N

L'acte institucional tindrà lloc el mateix divendres 25 de novembre, a les 18 hores, a Montblanc

Imatge d'arxiu d'un acte organitzat pel SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) de la Conca de Barberà Imatge d'arxiu d'un acte organitzat pel SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) de la Conca de Barberà ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Novembre 2022 07:38

El SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) de la Conca de Barberà ha preparat un seguit d'activitats per tal de commemorar el 25N, el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

L'acte institucional serà el mateix divendres 25 de novembre, a les 18 hores, al Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Aquest començarà amb la lectura del manifest institucional a càrrec de diverses persones de la comarca, seguit de la presentació del curtmetratge sobre la violència de gènere realitzat per la companyia Fem TEATRE i startap.cat de Santa Coloma de Queralt i finalitzarà amb la performance de dansa contemporània i audiovisual 'Male mare' a càrrec de l'associació Dona Cançó de Barcelona.

Entre les activitats s'ha organitzat un taller de defensa personal per a dones majors de 16 anys, un taller d'empoderament femení a través de l'autocura i també diverses sessions de zumba amb el lema "Belluga't contra la violència masclista".

El taller de defensa personal per a dones majors de 16 anys anirà a càrrec de Cristina Montserrat, professora del Club Tai Hodoki de Tarragona i es farà el dilluns 28 de novembre, de 18 a 20 hores, a l'antic institut de l'Espluga de Francolí i el dimarts 29 de novembre, de 18 a 20 hores, al pavelló municipal de Sarral.

El taller d'empoderament femení a través de l'autocura anirà a càrrec de Montse Oliveres, facilitadora d'espais de cura femenina i es realitzarà el dilluns 28 de novembre, de 18 a 20 hores, a Base Activa de Santa Coloma de Queralt i el dimecres 30 de novembre al Consell Comarcal, de 18 a 20 hores, a Montblanc.

Ja per finalitzar, les sessions de zumba aniran a càrrec de l'Escola Total Dance de Montblanc i de l'Erika Soriano, tècnica esportiva. A Montblanc es durà a terme el dimarts 29 de novembre, de 17.30 a 18.30 hores, a l'Església Sant Francesc; a l'Espluga de Francolí serà el dijous 1 de desembre, de 15.15 a 16.15 hores, al Pavelló Esportiu del Casal, a Vimbodí i Poblet serà el dijous 1 de desembre, de 17 a 18 hores, al Centre Cívic, a Santa Coloma de Queralt es durà a terme el divendres 2 de desembres, de 15.30 a 16.30 hores, a l'Associació de gent gran i a Pira serà el divendres 2 de desembre, de 18 a 19 hores, al Pavelló Municipal.

Les places són limitades per ordre d'inscripció i cal apuntar-se via telefònica o WhatsApp al 608.52.14.20.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: