Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona acull una jornada per explicar les novetats legals sobre la llei del "només sí és sí"

La Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ preveu l’assistència de més de 200 persones al Palau de Congressos entre dimecres i dijous

El Palau de Congressos acollirà dimecres i dijous una jornada explicativa sobre la nova llei del "només sí és si" El Palau de Congressos acollirà dimecres i dijous una jornada explicativa sobre la nova llei del "només sí és si" ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Novembre 2022 07:46

La Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona organitza unes jornades que els dies 23 i 24 de novembre explicaran al Palau de Congressos les novetats al voltant de l’assejament sexual en diferents àmbits que contempla la nova Llei de garantia integral de llibertat sexual, coneguda popularment com la llei del "només sí és sí".

La consellera Cinta Pastó, que inaugurarà les jornades “No esperis un no rotund: només el sí és sí” demà dimecres a les 9.45 hores explica que la Conselleria que encapçala preveu l’assistència de més de 200 persones entre els dos dies que dura l’esdeveniment, que forma part de la programació global que impulsa la mateixa Conselleria amb motiu del 25N, Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones.

Pel que fa al programa de les jornades, aquest dimecres 23 de novembre s’explicaran les novetats més destacades de la Llei orgànica 10/2022, de 6 de setembre, de garantia integral de llibertat sexual al voltant de l’assetjament sexual i per raó de sexe a empreses, PIMES i entitats. Per a la prevenció de l’assetjament sexual al treball, el context se situarà en l’àmbit laboral. Se’n parlarà des de la visió laboralista i de l’advocacia i de com s’ha d’elaborar un protocol propi.

El dia 24, les jornades comptaran amb la presència de cinc dones que parlaran en primera persona sobre l’assetjament de carrer. Aquesta és una de les novetats que és present a la Llei de garantia integral de llibertat sexual. Amb aquestes vivències, es donarà un enfoc interseccional amb els diferents perfils de les dones convidades a la jornada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: