Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per a l'inici de la campanya de Nadal a Reus

Amb el lema "Reus un Nadal per Gaudir", la ciutat programa activitats, animació al carrer i atraccions a l’aire lliure, juntament amb l'enllumenat

Carrusel de la campanya de Nadal 2022 de Reus Carrusel de la campanya de Nadal 2022 de Reus REUS.CAT
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 24 Novembre 2022 22:10

La ciutat de Reus està preparada perquè comenci, aquest divendres a la tarda, la Campanya de Nadal 2022, batejada amb el lema “Reus un Nadal per Gaudir”, i que compta amb un gran programa d’activitats, espectacles d’animació al carrer i d’atraccions a l’aire lliure que, jun tament amb l’enllumenat dels carrers i barris, suposaran una potent ambientació nadalenca a la ciutat.

La festa començarà aquest divendres 25 de novembre, a les 18:30 h a la plaça del Mercadal, amb l’espectacle de música i dansa vertical d’inauguració de la campanya. A les 19:00 h, l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, juntament amb la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, representants del teixit associatiu de la ciutat i el Geni del Nadal, premeran el botó que encendrà tot l’enllumenat nadalenc a carrers, places i barris de la ciutat.

Més tard, a les 20:30 h, tota la comitiva es desplaçarà a la plaça de la Llibertat, on inaugurarà el túnel de llum, un dels grans atractius de la Campanya de Nadal 2022. Aquest túnel, de 34 metres de llargada, oferirà un espectacle de llum i música de 10 minuts de durada. Aquest espectacle es repetirà diàriament a les 18:00 h, 19:00 h, 20:00 h i 21:00 h.

L’objectiu de la campanya, ideada per l’Ajuntament mitjançant Reus Promoció i impulsada amb la col·laboració de les entitats comercials de la ciutat, és contribuir a consolidar el posicionament de Reus com a centre comercial i cultural de referència, amb un impacte més enllà de les festes de Nadal.

Activitats i espectacles itinerants

“Reus un Nadal per Gaudir” presenta diferents espais curosament pensats perquè esdevinguin escenaris molt nadalencs i plens de màgia on s'hi desenvoluparan activitats especials i on els visitants són els protagonistes. Sense deixar de banda els espectacles itinerants de diferents formats i tipologia que s’han programat durant diferents dies de la campanya.

Les places Mercadal, Prim, Llibertat, Evarist Fàbregues, Doctor Sabater (gegant Indi), el Raval de Santa Anna, així com els Mercats de Reus seran els principals escenaris d’atracció de visitants. L’extensa oferta comercial de proximitat així com la implicació del sector contribuirà a la distribució dels visitants pel conjunt de carrers i places.

L'enllumenat dels carrers

La ciutat estarà il·luminada del 25 de novembre al 8 de gener amb l’horari següent: de 17:30 h a 23:00 h, amb l'excepció dels dies festius més assenyalats, que s'apagaran més tard.

A banda de l'enllumenat de les places Mercadal, Prim i Llibertat, dels arbres del Tomb de Ravals i dels barris, contractat directament per l'Ajuntament de Reus mitjançant una licitació, hi haurà una vintena de carrers il·luminats a iniciativa dels establiments comercials, el cost dels quals és subvencionat el 70% pel propi ajuntament. Enguany s’incorporen per primer cop el raval de sant Pere i el carrer de Salvador Espriu.

Els establiments comercials que participin en el pagament de l'enllumenat rebran un «pack» amb un distintiu que els identificarà com a col·laboradors, tiquets descompte als aparcaments municipals, a la pista de gel, al carrusel, a les atraccions infantils i també invitacions per a l'activitat de ludoteca al Gaudí Centre.

Pel que fa als barris, enguany s'ha doblat la instal·lació de l’enllumenat als carrers dels barris de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: