Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona engega la campanya de Nadal

L'acte s'ha celebrat a l'arbre de Nadal de la Rambla Nova, un espai que enguany ha renovat els motius lumínics

L'acte s'ha celebrat a l'arbre de Nadal de la Rambla Nova, un espai que enguany ha renovat els motius lumínics L'acte s'ha celebrat a l'arbre de Nadal de la Rambla Nova, un espai que enguany ha renovat els motius lumínics TJERK VAN DER MEULEN
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 25 Novembre 2022 21:01

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i els nens i nenes de la ciutat han obert aquesta tarda l'enllumenat de Nadal, unes llums que escamparan l'esperit i la màgia de Nadal pels carrers i places fins al 8 de gener. L'acte s'ha celebrat a l'arbre de Nadal de la Rambla Nova, un espai que enguany ha renovat els motius lumínics, i ha comptat amb animació inspirada en 'El conte de Nadal de Charles Dickens'. Prèviament a la Festa de l'encesa, s'han organitzat tallers familiars de temàtica nadalenca. Finalment, la il·lusió dels nens i nenes s'han unit a la música de la BUMT Juvenil.

L'alcalde Ricomà també ha inaugurat la Fira de l'Oli, a la plaça Corsini. L'alcalde ha remarcat que "és una fira molt arrelada a la ciutat que divulga la cultura de l'oli i el seu consum com a font de salut. És un privilegi gaudir d'aquest producte local i de proximitat tan nostre".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: