Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Protecció Civil activa l'alerta per fort onatge a la costa catalana

El temporal començarà al nord i dilluns a la tarda s'estendrà a tot el litoral

Protecció Civil demana extremar precaucions i no apropar-se a zones de risc com poden ser espigons i passejos marítims Protecció Civil demana extremar precaucions i no apropar-se a zones de risc com poden ser espigons i passejos marítims ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dilluns, 06 Febrer 2023 07:30

Protecció Civil ha activat aquest diumenge al vespre l'alerta per fort onatge, segons ha informat en un comunicat. La decisió s'ha pres arran de la previsió d'onades que, des d'aquesta nit fins dimecres, poden superar els 2.5 metres a la costa catalana. El Servei Meteorològic de Catalunya també pronostica mar de fons de l'est a tot el litoral.

El temporal marítim s'incrementarà dilluns al matí sobretot al nord del país i cap a la tarda s'anirà ampliant a la resta de la costa. Per això, Protecció Civil demana extremar precaucions i no apropar-se a zones de risc com poden ser espigons i passejos marítims.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: