Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre Excursionista de Tarragona rebrà la Medalla de la Ciutat

La soprano Marta Matheu i el pare Francesc Xammar seran declarats Filla Predilecta i Fill Adoptiu de la Ciutat de Tarragona, respectivament

Imatge recent de Francesc Xammar, una de les personalitats reconegudes Imatge recent de Francesc Xammar, una de les personalitats reconegudes JOEL MEDINA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 17 Març 2023 21:53

El Ple de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest divenres atorgar la Medalla de la Ciutat al Centre Excursionista de Tarragona pel seu mig segle d’història divulgant diferents esports relacionats amb la natura. Així mateix, el consistori declararà a Marta Matheu, soprano tarragonina, Filla Predilecta de la Ciutat de Tarragona i al pare Francesc Xammar, Fill Adoptiu de la Ciutat de Tarragona.

Mèrits culturals i esportius

Pel seus mèrits culturals, l’Ajuntament atorgarà el diploma al grup musical Roba Estesa, a la Sala Trono en el seu 20è aniversari, al director i compositor musical Xavier Pastrana, al bailaor Jesús Blanco, l’artista Assumpta Rosés i a l’associació fotogràfica Col·lectiu Photo km0. Pel que fa als mèrits esportius, es reconeixerà a la culturista Ingrid Culebradas, campiona catalana de culturisme natural, i a la nedadora Sabina Martínez, campiona del món d’aigües obertes (3.000 metres) en la categoria de 35-39 anys.

Mèrits cívics i científics

En l’àmbit dels mèrits cívics, es distingirà al doctor Agustí Tarrés, pediatra jubilat de l’hospital Joan XXIII, al president i impulsor de l’associació Todos en Azul, Juanjo Caravaca, i a l’associació mediambiental La Sínia. I pel seu mèrit científic, a la Unitat de Comunicació de la ciència de la Universitat Rovira i Virgili, que s’encarrega de divulgar l’activitat científica de la institució.

Mèrits a persones rellevants de la ciutat

Amb motiu de la concessió de mèrits a persones rellevants de la ciutat, el Consell Plenari també ha aprovat atorgar diferents distincions a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona. D’una banda la Medalla de Permanència, pel servei actiu en el cos de voluntaris durant deu anys a David Grima i Jorge López, i per l’altra, atorgar la Medalla Blanca al mèrit a Núria Canete, Arseni Abellán, Aitor Arco i Josep A. Fernández.

Així mateix s’ha aprovat felicitar per la constància en el servei de més de 200 hores a les següents persones: Miguel Serrano, José M. Delgado, Abdelaaziz Amdelous, Núria Canete, Cristian Recasens, Arseni Abellan, Lorena Humánez, Adam Pova, Aitor Arco i Fernando Puente. I finalment, entregar les acreditacions i els diplomes per haver superat el curs de l’Institut de la Seguretat Pública de Catalunya a Elisa Isabel Pulido, Paula Verdú, Fernando Puente, M.Lourdes Valfagó, Cristian Recasens, Jordi García, Agustina González, Yessenia Carolina Urdaneta, Ethan Peña, Albert Franquet, Miguel A. Cantillo i Álvaro Guerra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: