Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí presenta la tercera edició de l’Opuscle de Setmana Santa

Abans de la presentació, es va inaugurar a l’antic mercat municipal, al carrer Major, una exposició que recull els elements característics de la Setmana Santa

 L’acte de presentació es va fer, com és habitual, a la plaça de l’Església L’acte de presentació es va fer, com és habitual, a la plaça de l’Església AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Març 2023 07:52

Aquest diumenge 19 de març es va fer la presentació de l’Opuscle de Setmana Santa a Constantí, una publicació dedicada a repassar la historia i la significació de la Setmana Santa al municipi. L’acte de presentació es va fer, com és habitual, a la plaça de l’Església i va comptar amb la presència d’Elvira Ferrando, Presidenta de la germandat Ecce Homo de Tarragona, i amb una actuació musical a càrrec del Conjunt instrumental d’adults de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”

En aquesta tercera edició de l’opuscle, editat per l’Ajuntament de Constantí, conjuntament amb la Confraria de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist, hi trobem els articles de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez; la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Dolors Fortuny; l'Arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas; el President de la Confraria de la Puríssima Sang, Josep M. Salvat; el rector de la Parròquia de Sant Feliu Màrtir de Constantí, Mn. Antoni Pérez de Mendiguren; el president del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç de Tarragona, Raül Font-Quer Plana.

A més, aquest any s’ha ampliat el nombre de col·laboracions amb les aportacions per part de diverses persones de la societat civil constantinenca que han expressat els seus records i experiències vinculades a la celebració de la Setmana Santa.

Exposició sobre la Setmana Santa

Abans de la presentació de l’opuscle es va inaugurar a l’antic mercat municipal, al carrer Major, una exposició que recull els elements característics de la Setmana Santa: l’uniforme dels armats, les vestes i altres trets representatius. També s’inclou en aquesta exposició un recull de fotografies d’aquesta celebració. Seguidament, un grup de veïns i veïnes del carrer Major van protagonitzar una cantada de goigs a Sant Josep davant la capella del sant.

Amb la presentació de l’opuscle, que ja s’ha consolidat com una tradició a Constantí, s’iniciaven els actes de la Setmana Santa al municipi, que aquest any recupera la totalitat de la seva programació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: