Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"La Romería de Mayo" visita el Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda

L'AC Extremadura del Vendrell manté una trobada amb els usuaris del centre per compartir un vídeo de la festa, dolços i records dels seus orígens

Imatge de la visita del representant de l'AC Extremadura del Vendrell al Centre de dia per a gent gran Marinada, a Roda de Berà Imatge de la visita del representant de l'AC Extremadura del Vendrell al Centre de dia per a gent gran Marinada, a Roda de Berà L'ARC SERVEIS
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Mai 2023 17:37

El president de l'Associació Cultural Extremadura del Vendrell, Juanka Donaire, va visitar aquest dimarts el Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà per compartir imatges i vídeos de la “Romería de Mayo”, organitzada per l'entitat el cap de setmana passat a l'espai del Tomovi.

La gent gran del centre va acollir amb molta il·lusió aquesta trobada i va poder reviure records de les seves terres i tastar dolços típics d'Extremadura de la mà de María José Donaire. Com va expressar el mateix Juanka, “si ells no poden vindre a la Romería, la Romería vindrà a ells. Hi ha milions de maneres de participar de les festes”.

Enguany, la històrica entitat vendrellenca que ja compta amb 37 anys, va repensar la Fira de Maig per fer-la més inclusiva. L'associació extremenya va apostar que la tradició, el folklore i la diversió que comporta la fira també beneficiés a diferents col·lectius de persones que tenen un accés més difícil a aquest tipus d'esdeveniments. Una mostra d'això és que un grup de persones majors del centre de dia rodenc ha dissenyat la samarreta promocional de els empreses que han patrocinat aquest any la “Feria de Mayo” vendrellenca.

Jerusalem Torra, gerent de L'Arc Serveis, l'empresa que gestiona el centre de dia, destaca que experiències com aquesta posen en valor que “les persones grans formen part de la societat i han de trobar el suport social d'entitats, la comunitat i el voluntariat i han d'aportar la seva pinzellada per seguir construint una societat per a tots”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: