Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC alerta que l'ajornament dels Jocs podria comportar un sobrecost de 3 milions

El portaveu d'ERC-MES-MDC a Tarragona, Pau Ricomà, assegura que, en la Comissió de seguiment dels Jocs, el director executiu, Víctor Sánchez, no ha concretat quants diners s'han de demanar a l'Estat per fer viables els Jocs ni tampoc de quines partides sortiran

El portaveu d'ERC-MES-MDC a Tarragona, Pau Ricomà, amb la regidora Mònica Alabat, en una imatge d'arxiu El portaveu d'ERC-MES-MDC a Tarragona, Pau Ricomà, amb la regidora Mònica Alabat, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 09 Març 2017 17:54

El Grup Municipal d'ERC-MES-MDC ha mostrat la seva preocupació per les incerteses econòmiques que segueixen envoltant els Jocs del Mediterrani. En la reunió de la Comissió de seguiment dels Jocs celebrada aquest dijous, el director executiu Víctor Sánchez ha estat incapaç de concretar cap xifra econòmica. ‘Sánchez no sap encara quants diners s’han de demanar a Madrid per fer viables els Jocs ni tampoc de quines partides sortiran. És molt preocupant la manca de concreció dels aspectes econòmics a la data que estem. Parlem d’una gran quantitat de diners que pot generar molt dèficit per la ciutat i ningú sap d’on han de sortir ’, explica el portaveu d’ERC-MES-MDC Pau Ricomà.

El republicà afegeix que en l’exposició de Sánchez "no hem pogut veure ni rastre de l’estalvi que van anunciar que farien per tal de pal·liar el sobrecost de l’ajornament dels Jocs". Segons el grup de l'oposició, el director executiu dels Jocs els ha comunicat que el pressupost de la Fundació per aquest 2017 serà de 5,4 milions d’euros i el cost de l’ajornament de l’esdeveniment podria aproximar-se als 3 milions. "Tot això sense ni un sol document i sense cap especificació de les partides pressupostaries", ha dit Ricomà.

Des d’ERC-MES-MDC critiquen la falta de concreció i transparència en la Comissió dels Jocs, "ja que tota la informació es dona de paraula i no es presenta ni un sol document". "La Comissió dels Jocs no serveix per res, només per augmentar la nostra preocupació ja que anem en un vaixell sense rumb i a la deriva", afirma rotund Ricomà. Els republicans critiquen la gestió que està fent el PSC després de l’ajornament dels Jocs: "Sembla que no hagin aprés encara la lliçó i ens continuen demanant actes de fe". Lamenten també la "falta de coratge de Ballesteros a l’hora de demanar als seus socis del PP que actuïn per concretar l’aportació econòmica del govern central als Jocs".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: