Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Beatriz Pérez deixa C's per "falta de participació i comunicació" dins del grup

La regidora abandona el Grup Municipal de C's a Tarragona per passar a ser "no adscrita"

Imatge d'arxiu de la regidora Beatriz Pérez, durant la inauguració del Mercat Central de Tarragona Imatge d'arxiu de la regidora Beatriz Pérez, durant la inauguració del Mercat Central de Tarragona B.P.V.
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 13 Juliol 2017 17:32

La consellera del Grup Municipal de Ciutadans a Tarragona, Beatriz Pérez Velasco, ha presentat avui davant el Registre de l'Ajuntament de Tarragona la seva renúncia com a regidora del grup municipal, per passar a ser consellera no adscrita.

En un comunicat, la regidora explica que la decisió atén "a raons estrictament personals, no ha estat d'un dia per l'altre, sinó que ha estat molt meditada". En declaracions a Tarragona Ràdio, Pérez ha assegurat que ha decidit deixar el grup de Ciutadans donat que s'han pres decisions importants en nom d’aquest grup municipal en la que no ha tingut l’oportunitat de manifestar la seva opinió: "Ni se m’ha consultat", ha dit. La regidora ha afegit que ha trobat a faltar "participació i comunicació" dins del grup i que per ella aquests dos són aspectes són molt importants pel bon funcionament de qualsevol grup municipal.

Finalment, la regidora afirma que, des que va entrar a l’Ajuntament, "he treballat per la meva ciutat i des de la meva nova posició com a consellera no adscrita continuaré fent-ho".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: