Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Indignació a Cornudella pel tancament de l'únic caixer automàtic del poble

L'Ajuntament de Cornudella, indignat pel tancament del caixer automàtic, ofereix al BBVA espais municipals per instal·lar-lo

Aquest és l'únic caixer automàtic que hi havia fins avui a Cornudella de Montsant Aquest és l'únic caixer automàtic que hi havia fins avui a Cornudella de Montsant CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 13 Juliol 2017 18:29

L’Ajuntament de Cornudella de Montsant ha mostrat la seva disconformitat i indignació perquè finalment s'ha tancat l'únic caixer automàtic del poble, i a més, en plena temporada turística. Ha succeït aquest mateix dimarts. L'alcalde, Salvador Salvadó, ha afirmat que “la desaparició del caixer es produeix en plena temporada turística, quan Cornudella i Siurana es troben plens a vessar. A més perjudica molt especialment els pensionistes a l'hora de retirar diners i fer altres gestions, a més dels comerços i empreses de la vila i del terme”.

El consistori va ser informat el passat divendres, 7 de juliol, del tancament del caixer automàtic del banc BBVA, un tancament que directius de l’entitat van informar que es faria efectiu aquest dimarts, 11 de juliol, com així ha estat.

Segons van comunicar directius del banc a l’alcalde en una reunió mantinguda a l’Ajuntament, el tancament s’ha produït per la no renovació del contracte de lloguer de l’immoble que el BBVA té llogat al carrer de l’Església. El BBVA va rebre el 3 de juliol la notificació de la no renovació del lloguer.

L’Ajuntament ha exigit al BBVA que obri un altre caixer a Cornudella de Montsant pels greus perjudicis que això comportaria. El BBVA no podrà obrir-lo a l’agència que té al carrer de les Bodegues, a l‘Estanc, per qüestions d’impossibilitat d’espai i no veuen factible obrir-lo en un altre punt del poble.

Donada la resposta obtinguda, el consistori ha adreçat un escrit a l'entitat oferint espais municipals per a acollir el caixer i està a l'espera de la resposta de l'entitat financera, al Casal d'Avis i al propi edifici consistorial.

Fa dos mesos es va aconseguir aturar la decisió presa pel banc de treure el caixer gràcies a una recollida de signatures. En el cas actual, però, la marxa es deu a un motiu aliè al banc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: