Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Aprovat l’augment de sou dels funcionaris de l'Ajuntament de Reus

L'augment serà d'un 1%, el màxim que permet la normativa

L'augment de sou dels funcionaris es va aprovar ahir L'augment de sou dels funcionaris es va aprovar ahir JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI
Vida Municipal
Divendres, 21 Juliol 2017 07:46

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Reus va validar ahir per unanimitat l’augment d’un 1% de la retribució dels funcionaris de l’administració local, “en una mesura acordada amb els sindicats”, en paraules del regidor d’Ocupació del consistori, Daniel Rubio.

De passada, Rubio va exposar que la Llei 3/ 2017 de pressupostos generals de l’Estat ja indica que cal implementar l’increment debatut i va recordar que s’han fet diverses reunions amb els sindicats per poder modificar el catàleg de llocs de treball i establir la millora retributiva del personal laboral.

Cal assenyalar que la normativa determina que l’1% és el màxim que poden incrementar-se els salaris. “Des del govern i l’Ajuntament de Reus hem mirat de garantir d’augmentar fins al màxim permès”, va concloure Rubio.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: