Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ICV-EUiA reclama una reunió urgent de la comissió informativa sobre els Jocs

Arga Sentís vol que es doni compte de la situació actual respecte aquest esdeveniment, davant informacions contradictòries que plantegen, fins i tot, una suspensió

L'Anella Mediterrània, al barri de Campclar de Tarragona L'Anella Mediterrània, al barri de Campclar de Tarragona TARRAGONA 2018
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 08 Octubre 2017 14:11

El Comitè Olímpic Espanyol (COE) es reuneix dilluns, i hi han posicionaments contraposats sobre si en aquesta trobada no prevista es tractarà de la suspensió dels jocs, atesa la situació política a Catalunya. Al mateix temps, la incertesa sobre el finançament i la conclusió a temps de les obres és tan intensa com sempre, tenint en compte la gran probabilitat que els pressupostos de 2017 es prorroguin i no hi hagi pressupostos generals de l’Estat el 2018, dels quals depenen els recursos que encara cal invertir perquè aquests jocs es puguin dur a terme.

A la vista de tot plegat, ICV-EUiA reclama que l’equip de govern de l’Ajuntament reuneixi la comissió informativa dels Jocs del Mediterrani, que en principi tenia com a funció mantenir informats tots els grups municipals de l’evolució del projecte, però que de fet no es reuneix des del mes de maig.

La portaveu del grup municipal, Arga Sentís, ha indicat que “l’alcalde té l’obligació de dir-nos què està passant al voltant dels jocs. La ciutat, a causa de la seva obstinació, hi arrisca diners i crèdit. Nacional, estatal i internacional. No pot ser que en aquests moments de crisi amaguin el cap sota l’ala. Els hi exigim explicacions”, ha conclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: