Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC i la CUP critiquen les "incerteses" dels Jocs

ERC-MES-MDC alerta de manca de previsió dels organitzadors en aspectes com l'allotjament i la comercialització d'entrades / La CUP es mostra preocupada per la finalització del Palau d'Esports i de com pot influir la intervenció de la Generalitat en els Jocs

Reproducció virtual de l'Anella Mediterrània dels Jocs Reproducció virtual de l'Anella Mediterrània dels Jocs CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 03 Novembre 2017 18:27

La Comissió Informativa Especial de seguiment dels Jocs Mediterranis s'ha reunit aquest divendres. En acabar la reunió, els grups municipals de l'oposició a l'Ajuntament de Tarragona, ERC-MES-MDC i la CUP, han criticat les "incerteses" que envolten alguns aspectes de l'esdeveniment olímpic. La portaveu de la CUP, Laia Estrada, s'ha mostrat sorpresa ja que "s'ha obviat en tot moment que actualment el govern de la Generalitat es troba intervingut via article 155, i que si es confirma l'amenaça del Senat, la intervenció seguirà vigent si el 21D guanyen les forces independentistes", una situació que afectaria al bon desenvolupament dels Jocs. Un altre tema "preocupant" per a la formació anticapitalista és la finalització de la construcció del Palau d'Esports ja que "encara queda pendent la licitació de la quarta fase de la seva construcció, parada des de fa mesos".

Per la seva banda, el portaveu d'ERC, Pau Ricomà, s'ha mostrat preocupat pel fet que el concurs per l'allotjament de diversos col·lectius participants als Jocs va quedar desert a mitjans d'agost i s'haurà de tornar a licitar: "Una adjudicació de més d'1,3 milions d'euros que hauria d'haver estat resolta fa més d'un any, s'haurà de fer a correcuita mitjançant un procés negociat amb molt poc marge de maniobra", lamenta Ricomà. Des d'ERC epxliquen que tampoc han obtingut resposta al motiu del retard en l'adjudicació del concurs per la venda d'entrades: "Tots aquests interrogants mantenen els nostres dubtes respecte a la capacitat de gestió dels organtizadorsi la preocupació pel deute que Tarragona pugui haver de suportar", conclou el portaveu republicà.

En relació a les informacions publicades ahir a 'El Confidencial' que assenyalen que l'empresa Bornan Sports Technoly va guanyar un contracte d'1,29 milions per a aplicar la tecnologia que s'aplicarà als Jocs (muntatge d'acreditacions, gestió de resultats o gràfics per a la televisió), la comissió ha assegurat avui el procediment havia estat el correcte. Malgrat que l'empresa tenia menys d'un mes de vida, la comissió ha argumentat que "el que es valorava a la licitació era l'experiència de l'equip tècnic, que en aquest cas estava sobradament acreditada".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: