Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La falta de pressupost alenteix la millora de l'Arxiu Municipal de Valls

El govern de Valls (CiU-ERC) rebutja una moció de La Crida per Valls-CUP demanant la millora de l'arxiu al·legant que no s’hi ha pogut treballar prou "per falta de disponibilitat pressupostària", però que hi treballaran

Entrada de l'Arxiu Municipal de Valls Entrada de l'Arxiu Municipal de Valls CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Desembre 2017 10:59

El ple d’aquest dimecres, dia 28 de desembre, va rebutjar, amb els vots en contra dels partits de govern CiU i ERC, una moció presentada per la Crida per Valls-CUP per a la Millora de l’arxiu municipal de Valls. Després d'un any de la primera moció presentada sobre aquesta qüestió, la CUP demanava en aquesta segona proposta realitzar un informe que valorés la necessitat de traslladar les dependències de l’arxiu i, en cas que no es considerés necessari, incrementar el personal qualificat i condicionar les instal·lacions actuals. En aquesta ocasió, l’equip de govern també hi va votar en contra al·legant que no s’hi havia pogut treballar prou "per falta de disponibilitat pressupostària", però que hi treballarien.

D'altra banda, la regidora Ester Huguet va demanar que s’estudiés la possibilitat d’obrir la zona infantil de la biblioteca matí i tarda en èpoques no lectives. En paraules de la regidora cupaire, el foment de la lectura i de l’accés a la cultura s’ha de fer des de la petita infància i "aquestes petites accions són les que fan possible els canvis socials i la transformació de les condicions de vida".

Finalment, la regidora de la Crida per Valls-CUP va acabar la seva intervenció mostrant la seva solidaritat amb les regidores de Reus detingudes el mateix dimecres al matí. La regidora de la Crida per Valls-CUP va recordar que la repressió no podrà aturar la lluita d’un poble i va demanar l’alliberament dels Jordi’s, de l’Oriol i del Quim.

Publicitat